Džordž Lukas: Poslednji džedaj je predivan film

Izvor: N1 televizija, 14.Dec.2017, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Lukas: Poslednji džedaj je predivan film

Tvorac naučnofantastične sage “Ratovi zvezda”, Džordž Lukas, izjavio je da je zadovoljan filmom “Poslednji džedaj”, osmom epizodom tog serijala koja se od danas prikazuje u bioskopima širom sveta.

U kratkoj izjavi za Holivud reporter, Lukasov predstavnik za štampu rekao je da je tvorac “Ratova zvezda” odgledao “Poslednjeg džedaja” i da je film ocenio kao “predivan”.

Osma epizoda “Ratova zvezda”, koju je režirao Rajan Džonson, nastavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << priču započetu prethodnim filmom "Buđenje sile" i prati glavnu junakinju tajanstvene prošlosti Rej, posle njenog konačnog susreta sa povratnikom u serijal Lukom Skajvokerom.

Izvor: YouTube/Star Wars

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Džordž Lukas: Poslednji džedaj je predivan film

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Dec.2017

Tvorac naučnofantastične sage "Ratovi zvezda", Džordž Lukas izjavio je da je zadovoljan filmom "Poslednji džedaj", osmom epizodom tog serijala koja se od danas prikazuje u bioskopima širom sveta...U kratkoj izjavi za Holivud reporter, Lukasov predstavnik za štampu rekao je da je tvorac "Ratova...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.