Izvor: Blic, 26.Maj.2016, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep se razvodi, sledi borba oko 400 MILIONA DOLARA

Supruga Džonija Depa, Amber Herd, podnela je sudu u Los Anđelesu zahtev za razvod, navodeći kao razlog "nepremostive razlike", javili su danas američki mediji. Kako par niije imao predbračni ugovor sledi borba oko Džonijevih 400 miliona dolara.

Johnny Depp and Amber Heard in marriage split https://t.co/GH4v3XWhhG

Holivudski par je u braku 15 meseci.

Džoni Dep (52) i Amber Herd (30) nisu imali potpisan predbračni ugovor, naveo je TMZ, a preneo AFP. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Upoznali su se na snimanju filma "The Rum Diary" 2011. godine i nemaju dece. Venčali su se u februaru prošle godine na privatnoj ceremoniji u Los Anđelesu.

U to vreme Dep je još uvek bio u vezi sa francuskom glumicom Vanesom Paradi, sa kojom ima ćerku i sina.

Dep inače "teži" 400 milina dolara, a poseduje i privatno ostrvo na Bahamima. S obziorm da je Amber zatražila alimentaciju za supružnike, Džoni planira da se u skladu sa zakonom bori na sudu. Par nije imao predbračni ugovor, pa sledi sudski okršaj za Depovo bogastvo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.