Džon Travolta napustio Sarajevo i kući poneo rakiju

Izvor: Dzungla.org, 16.Dec.2011, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon Travolta napustio Sarajevo i kući poneo rakiju

Slavni holivudski glumac Džon Travolta sinoć je privatnim avionom napustio Sarajevo u kome je boravio povodom priprema za snimanje svog narednog filma 'Killing Sesaon'.

Travoltin avion stigao je juče u Sarajevo iz Zagreba u 13 časova, a glumac je glavni grad Bosne i Hercegovine napustio u 21.35 sati. Film 'Killing Sesaon', čije snimanje počinje 16. januara, okupio je vrhunsku ekipu pa će uz Travoltu, glumiti i slavni Robert De Niro.
Travolta je juče po dolasku u >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Sarajevo odseo u hotelu 'Europa'. Pre toga večerao je na Vlašiću gde je dobio simboličan poklon u vidu korpe sa bosanskim specijalitetima.
- Travolta je izuzetno jednostavan čovek. Jeo je piletinu i krompir, a pio je samo vodu. Iako je bio jako umoran od dugog puta i gladan, ljubazno se naklonio gostima restorana koji su ga prepoznali i pozdravili ga aplauzom – ispričala je menadžerka hotela 'Blanca Resort&Spa' na Vlašiću i dodala kako su holivudskom glumcu za uspomenu poklonili rakiju, čaj i sat.
(Izvor: Blic)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.