Džon Majer posvetio pesmu Keti Peri

Izvor: Blic, 09.Jul.2013, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon Majer posvetio pesmu Keti Peri

Muzičar Džon Majer je tokom nastupa u Milvokiju posvetio pesmu "A Face to Call Home" svojoj devojci, pevačici Keti Peri.

Publici je rekao da je Perijeva divnija nego što je mislio i ispričao je da je bila uz njega nakon operacije grla, a pomagala mu je i u komunikaciji jer je morao da odmara grlo i glasne žice.

"Bila je toliko strpljiva i drago mi je što smo se upoznali", rekao je Majer i završio rečenicom "za Keti zbog koje jedva čekam da dođem kući". >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Nakon nekoliko uspona i padova i dva raskida, ovaj par je navodno ponovo obnovio vezu, a i proslavili su zajedno Dan nezavisnosti.

VIDEO> Džon Majer o Keti Peri:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.