Dženifer Aniston nosi trojke i ima odraslog sina (Video)

Izvor: Dzungla.org, 20.Sep.2012, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Aniston nosi trojke i ima odraslog sina (Video)

Američka glumica se u novoj reklami koju je snimila za vodu Smartwater šali na svoj račun – nosi perike, trudna je i očekuje trojke, ima odraslog sina…

POZNATA holivudska glumica grčkog porekla Dženifer Aniston pokazala je još jednom da ima smisla za humor i da može da se šali na sopstveni račun. U najnovijoj reklami koju je snimila za Smartwater šali se na račun glasina kako nosi perike jer joj je kosa potpuno uništena i uzvraća svima koji su pratili svaki njezin >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << korak i proučavali svaku njenu oblinu ne bi li otkrili da je trudna.
Tako glumica u videu naslovljenom “Otkrivene tajne” kod kuće skida steznik koji skriva poodmaklu trudnoću, zatim odraslom sinu, kojeg glumi voditelj Džimi Kimel, kaže da ide na spavanje. A pre spavanja skida periku i govori samoj sebi “Laku noć, Rejčel” pre nego što shvati da je sve snimila sigurnosna kamera.

(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Dženifer Aniston nosi trojke

Izvor: OkRadio.rs, 20.Sep.2012

Američka glumica se u novoj reklami koju je snimila za vodu Smartwater šali na svoj račun - nosi perike, trudna je i očekuje trojke, ima odraslog sina..Poznata holivudska glumica grčkog porekla Dženifer Aniston pokazala je još jednom da ima smisla za humor i da može da se šali na sopstveni račun....

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.