Džejson Derulo i Rošin Marfi novi hedlajneri Exita

Izvor: N1 televizija, 27.Apr.2017, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejson Derulo i Rošin Marfi novi hedlajneri Exita

Džejson Derulo i Rošin Marfi novi su hedlajneri ovogodišnjeg Exit festivala.

Nakon što su svoj dolazak na Petrovaradinsku tvrđavu ovog jula potvrdili Kilersi, Liam Galager, Years & Years, Rag'n'Bone Man, Džejk Bag, Hardwell i brojni drugi, ovogodišnji program Exit festivala postao je još jači sa dva nova hedlajnera.

Američki pevač i autor mnogih hitova današnjice Džejson Derulo dolazi na Exit da napravi pravu subotnju ludnicu 8. jula na glavnoj festivalskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << bini. Sa čak 11 platinastih singlova prodatih u preko 50 miliona primeraka i tri milijarde YouTube pregleda za više od 20 miliona fanova na društvenim mrežama, Derulo je danas u najužem krugu vodećih svetskih muzičkih zvezda i to sa svega 27 godina!.

Samo album "Tattoos/Talk Dirty" imao je pet platinastih singlova, što je u novije vreme uspelo samo zvezdama kao što su Bijonse, Drejk, Tejlor Svift i Rijana.

Platinasti tiraži dobro su poznati muzičkoj divi 21. veka Rošin Marfi koja u nedelju dolazi na EXIT sa čak tri albuma u protekle tri. Pevačica grupe Moloko u impresivnom katalogu ima brojne hitove, a publika je iznad svega ceni po snažnoj umetničkoj poruci koju najbolje prenosi uživo sa bendom. Njeni upečatljivi nastupi redom su osvojili vodeće svetske festivale, a Rošin se na Exit vraća nakon što je 2003. godine na njemu proslavila svoj rođendan u epskom koncertu grupe Moloko, koji se i dan danas prepričava zbog nezapamćene energije ispred glavne bine, zbog čega je ovaj koncert sa pravom ušao na listu jednog od najboljih u istoriji Exita.

Prodaja ulaznica za ovogodišnji Exit već je premašila brojku iz ovog istog perioda prošle, rekordne godine, a već nakon praznika, u petak, 5. maja fanovima stiže omiljena "4+1" akcija u kojoj društvo uz četiri kupljene, petu ulaznicu dobija na poklon. Ulaznice se prodaju po novoj promo ceni od 6.990 dinara, što je ušteda od 50 odsto u odnosu na finalnu cenu.

Izvor: Youtube/EXIT festival

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.