Džala i Buba? OPASNA i pogrešna edukacija za decu!

Izvor: Mondo, 28.Jul.2019, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Džala i Buba? OPASNA i pogrešna edukacija za decu!"

Roker prokomentarisao novu muzičku scenu.

Milan Đurđević, frontmen benda Neverne bebe, istakao je da se oni nikada neće menjati zarad veće zarade i uspeha, i da neće poći putem kolega koje su prešle u komercijalnu muziku.

"Neka su svi oni živi i zdravi. Mi smo ispratili mnoge trenutne zvezde od devedesetih do danas. I pre dvadeset godina su postojali pevači koji su bili u trendu, a danas ne možemo da se setimo ni kako se zovu njihove pesme", istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Milan za "Kurir", a onda ovako prokomentarisao trend popularnosti Džale i Bube, i njima sličnih novih muzičara...

"Ja se suviše ozbiljno bavim muzikom da bih pratio tako nešto. Terminološki znam šta se tu dešava, ali s prvim jačim vetrom sve će to da prođe, ne treba čak ni oluja da se desi. Nemam ništa protiv klinaca koji to slušaju, ali vrlo je opasnu za decu od 16 godina da dobijaju tako pogrešnu vrstu edukacije", rekao je on i dodao:

"Pre dve godine su ti ljudi bili kao neki tajfun, sad to više nije tako 'uuu'. Dolaze neki drugi likovi, mlađi, lepši, s kraćim suknjama. Sve dok mogu da skraćuju suknje, imaće prilike da budu u medijima", zaključio je Đurđević.

Šta vi mislite o ovome?

Pogledajte MONDO prilog s Bubom i Džalom:

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.