Džajina ćerka i Šabanov sin?!

Izvor: Press, 04.Jan.2015, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džajina ćerka i Šabanov sin?!

Džajina ćerka je navodno u vezi sa sinom kralja narodne muzike.
Starija ćerka Dragana Džajića navodno je u vezi sa sinom Šabana Šaulića, piše "Kurir". Dragana Džajić i Mihajlo Šaulić uslikani su protekle nedelje na ručku i u šetnji jednim beogradskim tržnim centrom.

Izvor lista tvrdi da se njih dvoje poznaju godinama jer su im roditelji kućni prijatelji, ali da su tek nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << započeli vezu.
Dragana je "Kuriru" rekla da se sa Mihajlom dugo druži, i da nema šta da doda. "Koristim priliku kad sam u Beogradu da se vidim sa svim prijateljima, pa i sa njim. Ne znam šta je tu zanimljivo", rekla je.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dragana Džajić u vezi sa sinom Šabana Šaulića?!

Izvor: Svet plus, 04.Jan.2015

Dragana Džajić i Mihajlo Scaron;aulić, sin kralja narodne muzike Scaron;abana, uhvaćeni su kako uoči novogodišnjih praznika u jednom tržnom centru nbsp;uživaju u ručku, te su odmah krenule spekulacije kako je mladi par u ljubavnoj vezi. nbsp;

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.