Izvor: Blic, 15.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve ulaznice za koncert Led Cepelina za 170.000 dolara

Jedan Škot platio je 83.000 funti za dve ulaznice za koncert "Led Cepelina" 10. decembra u Londonu, saopštio je Bi-Bi-Si (BBC), koji je organizovao dobrotvornu aukciju karata.



Kenet Donel iz Glazgova ponudio je najvišu sumu na današnjoj aukciji u korist dobrotvorne organizacije Čildren in nid. U protekla četiri dana, na aukciji je prikupljeno 894.000 funti, navodi BBC.

Nekoliko miliona obožavalaca pokušalo je da kupi ulaznice za koncert legendarnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << benda u londonskoj O2 areni, koji je odložen pošto je gitarista Džimi Pejdž slomio prst.

Početna cena ulaznica bila je 125 funti po karti, iako se na internet aukciji na sajtu www.ebay.co.uk prodaju po nekoliko puta višoj ceni.

Pored koncerta, Donel će dobiti pristup i probi "Cepelina" dan ranije i uspomenu sa potpisima rokera koji su na vrhuncu slave bili 1970-ih godina.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.