Dušan Bajatović iz česnice izvukao 100.000 evra

Izvor: Njuz.net, 08.Jan.2015, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušan Bajatović iz česnice izvukao 100.000 evra

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBajatović imao sreće ove godine

NOVI SAD, 8. januar 2015, (Njuz) – Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović pronašao je 100.000 evra u česnici koja je, u slavu najvećeg hrišćanskog praznika Božića, juče lomljena u tom preduzeću.
Bajatović je od svih zaposlenih bio najsrećnije ruke, pa je komad česnice u kojem se nalazilo 100.000 evra došao baš do njega.
- Ovo je prvi put da sam našao nešto u česnici i veoma sam se obradovao. Obično sam prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << godina sa setom gledao kako drugi dobijaju, dok je mene sreća zaobilazila. Sada najzad i ja mogu da se pohvalim prijateljima da sam nešto dobio iz česnice – rekao je Bajatović za Njuz.
Prema njegovim rečima, iako dukate iz česnica najčešće osvajaju najmlađi, ovog puta je “Bog imao drugačije planove”.
- Deca su ta koja skoro uvek osvoje dobitak, ali sada sam ih pretekao. Nadam se da će mi to u narednih godinu dana doneti sreću i da ću ostati prvi čovek Srbijagasa, ali i da će Južni tok ipak biti izgrađen – izjavio je Bajatović i dodao da se nada da će nešto pronaći i u česnici koju će kasnije danas lomiti u krugu najbližih, kako bi mu se u 2015. sreća osmehnula i u pogledu novih upravnih odbora.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.