Drugi deo Avatara se snima na jesen

Izvor: N1 televizija, 04.Apr.2017, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi deo Avatara se snima na jesen

Dugoiščekivani nastavci filma Džejmsa Kamerona iz 2009. godine će zvanično biti u produkciji ove godine, a da će se film snimati na jesen potvrdila je i glumica Sigurni Viver.

U prvom filmu su glumili Sem Vortington, Zoe Saldana i Viver. Kameron je potvrdio prošle godine da ima planove za četiri nastavaka filma "Avatar".

Uprkos tome što je Kameron tvrdio prošlog meseca da se neće desiti da 2018. stigne novi projekat "Avatar 2", zvezda filma "Osmi putnik" je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << rekla da produkcija počinje pre kraja godine.

"Počinjemo", rekla je ona za The Hollywood Reporter.

"Počinjemo sa treninzima, počinjemo... hm, verovatno ne smem ništa da kažem. Zapravo ćemo krenuti sa snimanjem do jeseni", prenosi MTV.

Govorivši o ogromnom projektu koji su preduzeli da se snimi još četiri nastavaka originala iz 2009. režiser Kameron je rekao da će sve filmovi uraditi u isto vreme.

"To je epski poduhvat. Tako da znam gde ću biti narednih osam godina svog života. Nije to nerazuman vremenski period za rad kad razmislite ozbiljno.

Kameron je takođe potvrdio da je produkcija "prilično dobro osmišljena za sve naše setove", i da je ekipa evoluirala "da ne bira sredstva do cilja trenutno".

“Ovo je moj svakodnevni posao, a vrlo brzo će biti 24/7".

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.