Drugačije se osećam kada Breda nazovem suprugom

Izvor: Press, 02.Jan.2015, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugačije se osećam kada Breda nazovem suprugom

Prošla godina će svakako ostati upamćena i po tome što su se Anđelina Džoli i Bred Pit konačno venčali. Glumica je otkrila zašto su toliko godina odlagali venčanje.
U intervjuu za “Dejli Miror“ holivudska zvezda objasnila je šta se promenilo u njihovom životu sada kada su muž i žena.
"Najdivnije od svega je to što sve te godine nismo imali osećaj da nam nešto nedostaje i da moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da se venčamo. Uvek smo se osećali kompletno, a posvećenost deci je bila najvažnija. Venčanje je zapravo bila potvrda svega onoga što već jesmo na dubljem nivou, a želeli smo i da proslavimo tu zajednicu sa našom decom“, rekla je.

Ipak, priznala je da se osetila malo čudno kada je postala supruga. “Osetila sam se drugačije kada sam rekla ’moj suprug’. Kada to izgovorim osetim neku toplinu i sada Breda malo drugačije posmatram“, zaključila je lepa glumica.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.