Droga, seks i sajentologija: Nikol otkriva SVE!

Izvor: Mondo, 06.Feb.2017, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Droga, seks i sajentologija: Nikol otkriva SVE!

Naravno da nas sve najviše zanima odnos s Tomom Kruzom...

Nikol Kidman (49) je poznata po tome što svoj privatni život krije kao "zmija noge", a iza sebe ima karijeru od skoro 30 godina.

Međutim, glumica je sada navodno odlučila da podigne "veo misterije" s svog privatnog života i otkrije sve u autobiografiji!

Na osnovu navoda "Woman's Day" magazina, Nikol bi mogla da zaradi i do 11 miliona dolara nakon objavljivanja ovih navodnih memoara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a fanovi su posebno zainteresovani da saznaju više o njenom razvodu od Toma Kruza 2001. godine, kao i insajderskim pričama o sajentologiji.

Nikol Kidman: Bila sam luda za Tomom Kruzom

"Čak i sad, Nikol progoni to kako se sve ružno završilo tada. Većinu stvari je 'progurala' putem terapija, i ja verujem da bi njena strana priče ispričana na ovaj način mogla još više da joj pomogne u ozdravljenju", rekao je izvor za ovaj magazin.

Glumičini memoari ne bi bili kompletni bez priče o odnosu koji ima s usvojenom decom Konorom i Belom, koji su oboje posvećeni sajentolozi.

Naravno, priča bi bila još zanimljivija ako bi se u njoj pomenuli i mnogobrojni Nikolini bivši ljubavnici popuz Edrijana Brodija, Juana Mekgregora i Lenija Kravica...

Izblamirala se pijana na crvenom tepihu?! (VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.