Izvor: Blic, 10.Mar.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drmala me trema na snimanju Cecinog spota

Drmala me trema na snimanju Cecinog spota

Igor Mirković, profesionalni plesač i striper, pre samo godinu dana došao je iz Podgorice u Beograd i bukvalno krenuo od nule.

Danas ima menadžera (Srđana Delibašića, brata čuvene pevačice Slađe), snima spotove sa poznatim imenima estrade, igra na snimanju 'Granda', nastupa po državama bivše Jugoslavije... Ukoliko to posao od njega zahteva, ume i da se na radost ženskog dela publike razgoliti. Najveći utisak, kaže, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na njega je ostavilo snimanje spota sa Cecom Ražnatović, za pesmu 'Trula višnja'.

- Imao sam ogromnu tremu. Onog dana kada su mi rekli: 'Radićeš spot sa Cecom', mislio sam da je neka neslana šala. To su mi saopštili kao da su me poslali u prodavnicu da kupim hleb. Na snimanju spota mi je bio mnogo lakše kada sam saznao da nećemo imati zajedničke kadrove, jer da smo snimali zajedno, verovatno bih sve vreme bio potpuno izgubljen - objašnjava Igor.

Igoru se najviše dopalo to što je Ceca bila izuzetno ljubazna prema ekipi sa kojom je sarađivala, iako je bila veoma bolesna i pod temperaturom, što se na njoj nije moglo videti.

Kasnije je snimao spotove sa Marijom Šerifović, Slađanom Delibašić, nastupao sa Anicom Milenković... Inače, njegova prva pojavljivanja na televiziji vezana su za 'Grand šou'.

- To je bila jedna od mojih ranijih želja. Kao klinac sam stalno bežao iz škole da bih gledao plesače u 'Grandu'. Sada ne samo što igram tamo, već putujem po celoj Srbiji, Bosni, Hrvatskoj... Svako drugo veče nastupam i u Makedoniji - priča Igor, u čijem su 'vrelom plesu' 8. marta uživale upravo Makedonke. Minja Pavlović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.