Domaći glumci u seriji koja je zatvorila Beograd FOTO

Izvor: Mondo, 11.Avg.2019, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaći glumci u seriji koja je "zatvorila" Beograd FOTO

Pored "Ejndžela" Dejvida Borijanaza, evo koji domaći glumci igraju u seriji "SEAL team"!

"Kurir" prenosi da se Dejvidu Borijanazu, zvezdi brojnih američkih serija, u novoj sezoni serije "SEAL team" pridružuju Nikola Kojo, Tamara Aleksić i Bojan Lazarov.

U našem glavnom gradu biće snimljene četiri epizode. U prve dve, koje i otvaraju serijal, i njihova radnja biće smeštena u Beogradu. U ostalim Beograd će glumiti Pariz i druge evropske gradove

"Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kojo, Bojan Lazarov i Tamara Aleksić imaju ključne uloge kao gostujuće zvezde u prve dve epizode. Produkcija tesno sarađuje sa srpskom policijom i Ministarstvom odbrane, budući da su srpske oružane snage u ovim epizodama prikazane kao saveznici i saradnici jedinice 'foka' na rasvetljavanju slučaja. Podrška kabineta premijerke Ane Brnabić, zajedno sa Vladom, Srpskom filmskom asocijacijom i kancelarijom gradonačelnika Beograda, bila je ključna za ostvarivanje ove zahtevne produkcije i snimanja," piše u saopštenju produkcije.

"Producenti serije žele da prikažu Beograd kao modernu kosmopolitsku prestonicu, punu kulture i lepote, i sa Srbima u ulogama pozitivnih likova. Amerikance su privukle sjajne lokacije, saradnja Vlade Srbije i iskustvo domaćih filmskih radnika. Podsticaj za produkciju audiovizuelnih dela takođe je bio jedan od ključnih elemenata koji je privukao CBS da snima u Srbiji," navodi produkcija.

Ekipa serije "SEAL Team" boraviće u Srbiji još dvadesetak dana. Pogledajte fotke sa snimanja!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.