Izvor: Njuz.net, 08.Okt.2015, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktorka započela proceduru promenu stranke zbog posla

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeGORNJI MILANOVAC, 8. septembar 2015, (Njuz) – Zbog toga što smatra da je diskriminisana u odnosu na pripadnike drugih stranaka, te nemogućnosti za dalji napredak u karijeri, doktorka Stanojka Mirić iz Gornjeg Milanovca, predala je zahtev za promenu stranke u kojoj je trenutno član.
– Nije u redu da mlađe i starije kolege bez obzira na znanje i iskustvo, koje je daleko manje od mog, dobijaju povišice i unapređenja, samo na osnovu stranačke pripadnosti – rekla je doktorka >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << za Njuz.
Kako navodi, proces promene stranke nije ni malo jednostavan zahvat, ali ona će to dobiti potpuno besplatno, pošto je reč o zdravorazumskim razlozima.
– U takvim situacijama, sve pripremne radnje su potpuno besplatne, kao i sam zahvat. Ukoliko želite da promenite stranku iz čistog hira, onda morate da platite celokupan iznos, što se kasnije, nakon promene, višestruko vrati – navodi se u obrazloženju Fonda za promenu stranaka iz Sremske Kamenice.
Mnogi građani koji se odluče na taj korak imaju samo reči hvale za promenu stranke zbog posla.
– Promena stranke je potencijalno opasna po organizam, pogotovu ako prelazite iz levog u desni centar ili obrnuto. Tu pre promene morate ići na psihijatrijske seanse, promeniti mnoge životne navike, pa čak i retoriku – navodi V.D. iz Beograda, koji je želeo da ostane anoniman, a podvrgao se ovom tretmanu.
U Srbiji zahvat promene stranke nije retkost, a što je najbitnije, besplatan je u najvećem broju slučajeva. Međutim, ljudi koji se odluče na taj korak, često su na meti kritike bliskih rođaka i saradnika, pa je nakon promene potrebno neko vreme za rehabilitaciju.
Uroš Bogdanović

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.