„Doktori“ veseli i pored bolesti

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Doktori“ veseli i pored bolesti

Takmičari i deo produkcije muzičkog šoua su se razboleli tako da ove nedelje niko neće ispasti iz takmičenja jer emisija neće ni biti emitovana uživo.

- Zbog epidemije gripa smo planiranu pauzu, pa ćemo narednog utorka prikazati „X faktor specijal“, koji služi tome da gledaoci što bolje upoznaju takmičare - kažu iz produkcije.

Grip, međutim, nije pokvario dobro raspoloženje i pozitivnu energiju, pa je tako Majdanpečanin Marko Balabanović, član >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << benda „Doktori“, u Hitnoj službi u Majdanpeku umesto mikrofona, koristio doktorske slušalice.

- Doktor Milan Zlatanović je hteo da me pregleda, ali sam ja uzeo slušalice i malo mu zapevao, iako sam bio totalno malaksao - kaže Marko, koji se prvi i prehladio.

I ostali članovi benda „Doktor“ su pušteni kući da zaleče grip, a njihova fan grupa na društvenim mrežama „Pacijentkinje“ ponudila je da zamene uloge, pa da one njih leče.

- Lečim se supicama i čajevima, ali ne bismo se bunili ni da nas leče naše pacijentkinje - kaže Dušan Turkulov.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Doktori“ veseli i pored bolesti

Izvor: Dzungla.org, 10.Feb.2014

Takmičari i deo produkcije muzičkog šoua su se razboleli tako da ove nedelje niko neće ispasti iz takmičenja jer emisija neće ni biti emitovana uživo.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Oborio ih grip: “Doktori” veseli i u bolničkom krevetu!

Izvor: Svet, 10.Feb.2014

Takmičari i deo produkcije muzičkog šoua su se razboleli tako da ove nedelje niko neće ispasti iz takmičenja jer emisija neće ni biti emitovana uživo. - Zbog epidemije gripa smo planiranu pauzu, pa ćemo narednog utorka prikazati „X faktor specijal“, koji služi tome da gledaoci što bolje...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.