Dodela MTV nagrada ipak bez Britni Spirs

Izvor: Blic, 27.Avg.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodela MTV nagrada ipak bez Britni Spirs

Američka pop pevačica Britni Spirs neće nastupiti na svečanoj dodeli MTV nagrada za muzički video, tvrdi njen menadžer, prenose svetske agencije.



Njen menadžer je rekao da njen nastup nije ni bio predviđen.

"Suprotno medijskim izveštajima, nije ni bilo u planu da Britni peva na ovogodišnjoj dodeli nagrada", piše u saopštenju Larija Rudolfa, menadžera iz diskografske kuće Džajv rekords.

"Ona je usred snimanja novog albuma, koje se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odvija neverovatno dobro, i posvećena je radu u studiju", dodao je Rudolf.

Čelnik muzičkog odeljenja MTV mreže Van Tofler saopštio je u junu da nije isključeno da gledaocima bude ponuđen nastup Britni Spirs. MTV je kasnije objavio da su u toku pregovori da pevačica u nekakvom svojstvu učestvuje na dodeli. Ona se pojavljuje u promotivnim spotovima koji najavljuju svečanost.

Pesma "Piece of Me" Britni Spirs je kandidat za najbolji muzički video.

Na svečanoj dodeli 7. septembra u Los Anđelesu, nastupiće između ostalih Kid Rok, Lil Vejn, Pink, Rijana, "Paramor" i "Džonas Braders".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.