Dobitnici 266 miliona dolara ostali hladne glave

Izvor: Beta, 07.Maj.2010, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobitnici 266 miliona dolara ostali hladne glave

LOS ANDJELES, 7. maja 2010. (Beta-AFP) - Bračni par koji je na američkoj lutriji osvojio 266 miliona dolara, naveo da ne planira krupne promene u životu.

Džeki i Gilbert Sizneros - koji je nedavno ostao bez posla - izjavili su televiziji En-Bi-Si na kojoj Džeki radi da se neće razbacivati novcem koji su dobili na luturiji Mega milions koja se organizuje u 38 američkih saveznih država. "Ne mislim da će nas dobitak promeniti", izjavila je Džeki Sizneros. "Naravno, kupićemo kuću, ali svi sanjaju o tome da kupe kuću. Ne želim da budem previše oduševljena", navela i objasnila: "Radim od 14. godine, pa mi je ideja da prestanem da radim strana".

Njihov dobitak je osma najveća premija na toj lutriji. Šansa da dobiju premiju bila je jedan prema 175.711.536, saopšteno je iz Mega milionsa.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Loto milioneri sanjaju samo o kući

Izvor: Glas javnosti, 08.Maj.2010, 07:11

LOS ANĐELES - Bračni par koji je na američkoj lutriji osvojio 266 miliona dolara naveo je da ne planira krupne promene u životu...Džeki (Jacki) i Gilbert Sizneros (Cisneros) - koji je nedavno ostao bez posla - izjavili su televiziji En-Bi-Si (NBC) na kojoj Džeki radi da se neće razbacivati novcem...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.