Izvor: Blic, 14.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđe želi da izađe zbog Dijane

Još jedna drama u kući „Velikog brata". Ove nedelje glavni akter bila je Dijana koja nikako nije mogla da se uklopi u novu ulogu Đorđeve žene. Od kada je dobila status mlade, svaki dan histeriše i plače. Iako im je Veliki brat priredio veliko slavlje, nevesta se tokom svadbe posvađala sa Đorđem. Ali tu nije bio kraj krize u tek sklopljenom braku, jer je posle venčanja usledila i prva bračna noć, nakon koje je poludeo i mladoženja i zatražio da napusti kuću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
A kako je počelo...

Nekoliko minuta pre same ceremonije venčanja ukućani su u dnevnoj sobi odigrali jedno kolce. Najradosniji je bio mladoženja, dok su Suzana i Vesna pokazale zavidno znanje u folkloru.

- Dijana, uzimaš li Đorđa za muža? - pitao je Veliki brat dok su mladenci uz prisustvo svatova sklapali brak u improvizovanoj opštini, odnosno ispovedaonici. Dijana je bila i više nego nezadovoljna i sa suzama u očima je odgovorila:

- Da. Ali po želji Velikog brata - rekla je tužno dok je od nervoze prevrtala očima i, naravno, odbila da uzme prezime Stojanović. S druge strane, Đorđe je vrištao od sreće i sa velikim zadovoljstvom je nevesti stavljao prsten dok su nju sekunde delile od toga da brizne u plač.

Ipak, uprkos besu, Dijana se dobro provodila na slavlju nakon ceremonije, održane u dvorištu uz narodnu muziku, svadbarski kupus, pečenje i obavezno bacanje bidermajera, koji je, inače, uhvatila Suzana. Ipak, nekoliko čašica alkohola dovelo je Dijanu do histerije.

- Zezaju se sa mnom već pet dana. Nek se još pop... na mene - urlala je ljutito Dijana na Đorđa koji je uporno pokušavao da joj objasni da je sve ovo samo igra.

- Ma, odradiću zadatak do kraja radi ostalih, ali ovo je strašno - besnela je ona.

Nakon svadbe usledila je i bračna noć, pa su mladenci morali zajedno da prespavaju u velikom belom bračnom krevetu. Jutro je, već očekivano, donelo novu dramu. Ovog puta uvređen je bio mladoženja. On je nakon noći sa Dijanom pao u depresiju i zatražio od Velikog brata da napusti kuću.

Inače, mladence od 15. decembra očekuje i svadbeno putovanje, naravno ukoliko mlada pre toga ne dobije slom živaca i ako mladoženja ne pobegne glavom bez obzira iz braka pravo u spoljni svet.

- Ne verujem da će Đole izaći, već mu je sigurno sada krivo što se ona tako ponaša prema njemu. On je zaljubljen, nadao se i tek sada je video da nema ništa od toga. Ma, trebalo je da promeni mladu - kaže Dejan Mićović, član porodice koja je udomila Đorđa.

- On je to shvatio kao igru, a ona je baš preterala. Mi nismo mogli da verujemo kako reaguje. Sve je to igra. Mogla je da iskulira pa i da je najgori na svetu - kaže Dejan.

S druge strane, mladina mama Gordana kaže:

- Poznajući nju, čini mi se da se ona tako ponaša zato što zna da je Đorđe zaljubljen u nju. Ipak, ja ne znam šta nju lomi, pa da komentarišem zašto je to preozbiljno shvatila. Ako mu ona nije odgovarala, on je mogao da promeni mladu, a ne da pravi neke pogrešne poteze i za to krivi Dijanu. Mi o Đorđu nemamo loše mišljenje. Ali veoma sam razočarana u izjave pojedinih osoba o mom detetu. Pronaći će se one same.

Mirko sutra ispada

Ove nedelje za izbacivanje iz kuće nominovani su Suzana, Mirko i Vesko. Prema „Blicovoj" anketi koja je postavljena na našem zvaničnom sajtu i u kojoj možete i danas da učestvujete, skoro dve trećine anketiranih bi izbacilo najstarijeg ukućanina, Mikijevog oca Mirka. „Miki je imao četiri nominacije i niste mogli da ga izbacite. Ja ušao i isteram ga za tri dana. Umesto da mi zahvalite, vi me nominujete", kaže Mirko.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.