Izvor: 011vodič.com, 22.Avg.2019, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokovića u Njujorku testiraju Srbi!

Voljom žreba, gotovo svi srpski teniseri nalaze se u istoj polovini “kostura”. Tačnije, petorica od šestorice. Izvlačenjem parova u četvrtak, određeno je da prvi rival Novaka Đokovića, koji u Njujorku brani krunu, bude Španac Roberto Karbaljes Baena.
Naša kladionica nudi kvotu 2.10 da će Milman i Džonson na turniru u Vinston Salemu odigrati manje od 23 gema.
Ukoliko dobije prvi duel sa >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Špancem u karijeri, Novaka čeka Sem Kveri ili Huan Ignasio Londero, a onda, sasvim moguće, neko od zemljaka. Janko Tipsarević, koji je nedavno najavio skori kraj karijere, igraće na startu protiv Amerikanca Denisa Kudle, dok je rival Dušana Lajovića Belgijanac Stiv Darsis. Ukoliko pobede, igraće jedan protiv drugog u drugom kolu, a pobednik tog dvoboja biće Đokovićev protivnik u trećoj rundui.
Na Đokovićevoj strani žreba su Laslo Đere i Miomir Kecmanović. Oni se sastaju već u prvom kolu. Na toj strani je i potencijalna “mina” u liku Stena vavrinke.
Ukoliko sve bude prema očekivanjima, Novak bi u četvrtfinalu za rivala imao Danila Medvedeva, od koga je izgubio pre nekoliko dana u Sinsinatiju. Osveta za taj poraz vodi ka teniskom klasiku u polufinalu sa Rodžerom Federerom.
Jedini naš teniser koji se nalazi na drugoj strani je Filip Krajinović. Somborac će u prvom kolu igrati protiv Marina Čilića. Ako pobedi Hrvata koji je US Open osvojio 2014, ali je već duže vreme u padu forme, Filip će u nastavku imati jednako težak posao. U drugom kolu bi ga čekali Džon Izner ili Jan-Lenard Štruf, a u trećem – Rafael Nadal.
Poslednji Grend slem turnir sezone počinje u ponedeljak od 17 časova po našem vremenu. US Open će trajati do nedelje, 8. septembra.
 

The post Đokovića u Njujorku testiraju Srbi! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

NOLE NEĆE NI REČ O FEDERERU: Evo kako je Đoković iznenadio sve posle ceremonije žreba na US openu! Srbin priznao da ima špijune (VIDEO)

Izvor: Kurir, 22.Avg.2019

Žreb u Njujorku određeno je da prvi rival Novaka Đokovića na US openu bude Španac Karbaljes Baeno.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.