Detelina s četiri lista spasila čoveku život

Izvor: S media, 29.Jun.2010, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detelina s četiri lista spasila čoveku život

Hirurzi koji su operisali jednog mladića u Velikoj Britaniji posle teške saobraćajne nesreće, pronašli su detelinu sa četiri lista zalepljenu na njegovim leđima.

Dvadesetogodišnji Rejmond Kari doživeo je veoma tešku saobraćajnu nesreću, u kojoj se njegov automobil prevrnuo i udario u drvenu ogradu.

Četiri sata nakon udesa, mladić je operisan. Hirurzi su uspeli da iz njegovog tela odstrane kolac koji se zario duboko u telo, ali koji, pravim čudom, nije povredio >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nijedan vitalni organ.

Na svoje veliko iznenađenje hirurzi su otkrili i detelinu sa četiri lista koja je bila zalepljena na leđima mladog vožača.

Rejmond Kari se uspešno oporavlja, a u njegovoj bolničkoj sobi na istaknutom mestu nalazi se detelina sa četiri lista za koju svi veruju da mu je donela sreću, preneli su lokalni mediji. Izvor: Novosti.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.