Denis Farina uhapšen zbog nošenja oružja

Izvor: Blic, 12.Maj.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Denis Farina uhapšen zbog nošenja oružja

Američki glumac Denis Farina uhapšen je na aerodromu u Los Anđelesu pošto je u njegovom ručnom prtljagu pronađen napunjen pištolj, javile su svetske agencije.

Kada je obezbeđenje aerodroma pronašlo oružje, 64-godišnji glumac kazao je da je zaboravio da se pištolj kalibra 22 milimetra nalazi u njegovoj torbi, navodi policija.

Poručnik losanđeleske policije Denis Bičam kazao je da je Farina priveden zbog nošenja skrivenog oružja. Određena je kaucija od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 25.000 dolara koja je, kada je ustanovljeno da oružje nije registrovano, podignuta na 35.000 dolara. Glumac je platio kauciju i u nedelju uveče je pušten iz zatvora.

Bivši čikaški policajac, Farina se proslavio u Holivudu igrajući detektive. Igrao je u veoma popularnoj seriji "Kriminalističke priče" i u seriji "Red i zakon" i filmovima "Sneč" i "Kokainski kartel".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.