Dart Vejder protiv prikvela Ratova zvezda

Izvor: Press, 19.Avg.2013, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dart Vejder protiv prikvela 'Ratova zvezda'

Britanski glumac koji je igrao Darta Vejdera u 'Ratovima zvezda' okarakterisao je epizode I, II i III kao serijal 'jako loših filmova'.
Dejv Prauz (Dave Prowse), koji je portretisao najmračniji SF lik u trilogiji 'Ratovi zvezda', izjavio je da nije bio inpresioniran načinom na koji je reditelj Džordž Lukas (George Lucas) pokušao da ispriča priču o tome kako je mladi džedaj Anakin Skajvoker prešao na mračnu stranu.
Prauz je dodao da je otvoren za rad na predstojećoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << epizodi VII, koju će režirati reditelj JJ. Abrams. On je dodao da bi, zbog smrti Darta Vejdera, rado tumačio neki drugi lik. Tvrdi da je to moguće, jer mu zbog maske niko nikad nije video lice.
.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.