Danijel Đurić ovog petka u kafani Čudna Noć

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2015, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijel Đurić ovog petka u kafani Čudna Noć

Čudna Noć, Najave, vesti •
15. oktobar 2015.
Danijel Đurić, Mari Jana i Dušica Grabović nastupiće ovog petka 16. oktobra u kafani Čudna Noć, i nesumnjivo svojom vrhunskom muzikom napraviti atmosferu za pamćenje. Ne propustite priliku da se naoružate dobrom energijom i provedete kao nikada do sada.

Fotografisano u Kafana Čudna Noć
U subotu, 17. oktobra, nastupiće sjajni Vanja Zelenski. Spremite se za spektakl! Svima >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je poznato da je izlazak sa prijateljima najbolji u kafani, još ako je to kafana Čudna Noć onda je dobar provod zagarantovan!

Fotografisano u Kafana Čudna Noć
Rezervaciju možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 Fotografisano u Kafana Čudna Noć
Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com
 
beogradnocu.com




The post Danijel Đurić ovog petka u kafani Čudna Noć appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.