Danas ga niko ne bi prepoznao! (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 13.Apr.2021, 07:40

Danas ga niko ne bi prepoznao! (FOTO)

Pevač Fuad Backović poznatiji kao Deen bio je veoma popularan tokom devedesetih godina prošlog veka, a proslavio se kao član grupe “Seven Up”.
Deen je muzikom počeo da se bavi kada je imao 12 godina, a u popularnom bendu počeo je da nastupa 1997. godine, da bi već 1998. dobio ponudu da nastupa za hor opere.
Tako je učestvovao i u operi Karla Orfa “Karmina Burana” i svojim glasovnim mogućnostima sve ostavio bez daha.
Međutim, krajem 2000-ih se povukao sa muzičke >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << scene kako bi upisao fakultet modnog biznisa na Institutu Marangoni u Milanu.
Fakultet je završio, a Bosnu i Hercegovinu je dva puta predstavljao na Evroviziji.
Prvi put se na popularnom takmičenju pojavio 2004. godine u Istanbulu sa pesmom “In the disco” koju mu je napisala Vesna Pisarović i osvojio deveto mesto. Drugi put je na Evroviziji učestvovao 2016. godine u Stokholmu sa pesmom “Ljubav je”, ali tada nije uspeo da se plasira u finale.
Sarađivao je sa mnogim poznatim muzičarima, a njegov duet sa Anabelom “Ja imam nekog” bio je veliki hit.
Danas nije mnogo prisutan u javnosti, a izgleda potpuno drugačije nego na početku karijere.
Njegov nastup na Evroviziji možete pogledati na linku ispod:




(Espreso)



The post Danas ga niko ne bi prepoznao! (FOTO) appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.