Dajem milion za brisanje ONIH slika! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 13.Jun.2019, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dajem milion za brisanje ONIH slika! (FOTO, VIDEO)

Dara Bubamara traži pomoć zbog golišavih fotografija, i spremna je da plati!

Pevačica Dara Bubamara nedavno je osvanula na Internetu "k'o od majke rođena", sa sve igračkom za odrasle!

Dara je hrabro rekla da je snimke htela da pošalje nekome, a ne da ih objavi na sopstvenom Instagramu, i dodala - "dešava se".

Sada, ipak, želi da te fotografije nestanu sa Interneta jer joj ugrožavaju ponuđeni posao.

"Kurir" piše da je Dara u pregovorima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << o "ozbiljnom biznisu" sa strancima, ali da je koče situacije kao što je ova. Spremna je da plati milion dinara, ili koliko god da je potrebno, da sporni snimci budu zauvek obrisani sa Interneta.

Dara o estradi: Razvaljuju se!

"Stranci žele da je angažuju za jedan posao, do sada nije imala vremena zbog nastupa, ali mogao bi da joj donese veliki novac. Da bi taj biznis uspeo, međutim, ona ne sme da ima nijednu 'mrlju', pa zato traži pomoć kako bi te slike nestale," rekao je izvor blizak pevačici.

Pogledajte MONDO TV sa Darom!



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.