Dačić i Medsen o filmovima i Beogradu

Izvor: Press, 25.Feb.2013, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i Medsen o filmovima i Beogradu

Kako je saopšteno iz Dačićevog kabineta, premijer Srbije poželeo je gostu dobrodošlicu i izrazio nadu da mu je boravak u Beogradu bio ugodan.

Majkl Medsen, koji je već boravio u Srbiji, ponovio je premijeru da mu se dopala živopisnost Beograda.

On je naglasio da je srećan što kao glumac može da putuje i da upoznaje nove kulture i da mu je na Festu posebno prijala neposrednost filmski obrazovane publike u Srbiji.

Premijer Srbije je ocenio da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << njegov gost čovek koji dobro poznaje istoriju Srbije.

Medsen je u petak, 22. februara, otvorio 41. Fest, a u Beograd je došao sa novim filmom "Pored puta" reditelja Zorana i producenta Vladimira Lisinca koji je prikazan na Festu.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dačić i Medsen o promociji kulture

Izvor: B92, 25.Feb.2013

Predsednik Vlade Republike Srbije Ivica Dačić susreo se danas sa američkim glumcem Majklom Medsenom sa kojim je, pored ostalog, razgovarao o mogućnosti većeg prisustva svetske kinematografije u Srbiji, što bi značajno doprinelo promociji naše zemlje...Kako je saopšteno iz Dačićevog kabineta,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.