Da se uštedi na sahranama : Paket Sahrani se sam na internetu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2019, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da se uštedi na sahranama : Paket "Sahrani se sam" na internetu (FOTO)

Pogrebna služba iz Japana odlučila da pomogne mušterijama!

Sahrana može ozbiljno da utiče na budžet, pogotovo u Japanu.

Projekat"Uradi sam" postao je popularan u poslednje vreme, posebno među modnom zajednicom i dizajnerima u Japanu, koji mogu da vam pomognu da napravite jedinstvene stvari i uštedite novac. Međutim, ovo se ne odnosi samo na pravljenje nakita ili nameštaja, već i u organizovanju sahrane.

Prosečna cena sahrane u pojedinim delovima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zemlje dostiže čak 18.000 dolara. Tsubasa, pogrebna služba iz Japana, odlučila je da pomogne svojim mušterijama pa je u ponudu uvrstila set za sahranu "Uradi sam", koji košta 240 dolara.

Paket "Sahrani se sam"😀 pic.twitter.com/225YRhdzGa

— FikoR (@FikoR87) December 16, 2019

Set uključuje sve neophodne stvari za sahranu: kovčeg napravljen od drveta, uz koji dolazi jastuk, dušek i ćebe, na kojem se nalazi prozor kroz koji se vidi lice pokojnika, urnu za pepeo, sivu kutiju za kosti nakon kremacije i priručnik za sahranu.

Ali, set ne uključuje ostale usluge kao što su usluge krematorijuma, mrtvozornika i druge, koje kupci još uvek moraju da plate.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.