MIŠEVE PODMETAO U SUPARNIČKE RESTORANE

Izvor: Kurir, 01.Mar.2011, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIŠEVE PODMETAO U SUPARNIČKE RESTORANE

FILADELFIJA - Vlasnik jedne picerije u Aper Derbiju, jednoj od periferija Filadelfije, pokušao je da uništi ugled konkurencije ubacivanjem miševa u njihove restorane.

Nikolas Galijacatos je uhapšen pošto je vreću sa živim miševima gurnuo iza panela spuštenog plafona toaleta susedne picerije. Misleći da je reč o drogi, vlasnik lokala je pozvao policiju i vinovnik je ubrzo pronađen.

Nikolas se tereti za surovo ponašanje prema životinjama, kao i po nekoliko drugih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tačaka optužnice.

U saopštenju policije se navodi da je reč o 47-godišnjem ugostitelju koji i sam ima problema sa glodarima u vlastitoj piceriji, prenosi Bi-Bi-Si.

"Nikada nismo imali ništa slično, da se miševi koriste kao instrument zločina", kazao je portparol policije. "Ovo je restoranski terorizam pomoću miševa", našalio se on, dodajući da su u vreći bila tri bela miša kupljena u jednom pet šopu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da komšiji miševi pojedu picu...

Izvor: Mondo, 01.Mar.2011

Vlasnik jedne picerije u Filadelfiji pokušao je uništi ugled konkurencije ubacivanjem belih miševa u njihov restoran.

Nastavak na Mondo...

Belim miševima hteo da uništi konkurenciju

Izvor: S media, 01.Mar.2011

Vlasnik jedne picerije u Aper Derbiju, jednoj od periferija Filadelfije, pokušao je da uništi ugled konkurencije ubacivanjem miševa u njihove restorane. ..Kako prenosi BBC, Nikolas Galijacatos se tereti za surovo ponašanje prema životinjama, kao i po nekoliko drugih tačaka optužnice...Uhapšen...

Nastavak na S media...

Miševe podmetao u suparničke restorane

Izvor: Glas javnosti, 02.Mar.2011, 07:57

FILADELFIJA - Vlasnik jedne picerije u Aper Derbiju, jednoj od periferija Filadelfije, pokušao je da uništi ugled konkurencije ubacivanjem miševa u njihove restorane...Nikolas Galijacatos je uhapšen pošto je vreću sa živim miševima gurnuo iza panela spuštenog plafona toaleta susedne picerije....

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.