DOGOVOR NA POMOLU Gaudlok konačno potpisuje ugovor?

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOGOVOR NA POMOLU Gaudlok konačno potpisuje ugovor?

Izgleda da je Endru Gaudlok napokon shvatio da više nema renome u svetu košarke da bi tražio visoku platu kakvu je očekivao, odnosno da je spustio “cenu”. Iskusni američki šuter je bez ugovora od kako je raskinuo ugovor sa Šandongom, a izgleda da je spreman da se vrati u Evropi.
U četvrtak od 19 igraju Žalgiris – Real Madrid, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 3.50.
Nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << MVP Evrokupa je, između ostalog, na stolu imao i ponudu Partizana, ali on će po svoj prilici karijeru nastaviti u Italiji. Tako barem javlja tamošnji portal Sportando.
Navodno, Gauldok je blizu potpisa za Veneciju. Da “ima dima” potvrdio je i predsednik kluba Federiko Kasarin.
– Gaudlok je veliki igrač. Kao i uvek, mi motrimo na tržište – kazao je Kasarin.
Ukoliko bude zaista prešao u Veneciju, Gaudlok će u Evrokupu igrati protiv Partizana. Ta dva kluba se nalaze u istoj grupi, a crno-beli su trenutno bolji. Srpski klub ima sve tri pobede, dok je Venecija jednom trijumfovala i dva puta izgubila.


The post DOGOVOR NA POMOLU Gaudlok konačno potpisuje ugovor? appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.