DEČJA BANDA Napadači na Rašu Popova tuku do smrti, nasrću na trudnice, pljačkaju...

Izvor: Prva.rs, 19.Nov.2014, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEČJA BANDA Napadači na Rašu Popova tuku do smrti, nasrću na trudnice, pljačkaju...

- Presretali su čak i trudnice i kidali im zlatne ogrlice s vrata. Nekoliko puta smo ih hapsili, ali su pušteni jer su mlađi od 14 godina i ne podležu krivičnoj odgovornosti. Bahata braća uhvaćena su i u oktobru kada su pokušali da opljačkaju stariji bračni par. Njihovim privođenjem rasvetljeno je još po šest razbojništava i krađa, 14 sitnijih lopovluka, nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom... - objašnjavaju u policiji. 
U avgustu ovi isti nasilnici pretukli su i >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << starca Iliju Čolovića u samačkom hotelu i oteli mu 300 dinara, koliko su našli kod njega. 
U septembru ove godine su maloletni nasilnici oteli kesu iz ruku Stjepana Hrvatina (80) i počeli da ga maltretiraju, terajući ga da isprazni džepove dok su ga gurali. Ukrali su mu oko trista dinara, ali nasilnicima to nije bilo dovoljno. Jedan od njih je dograbio starca, odvukao ga iza stuba garaže i počeo da ga bije. Od posledica povreda, starac je preminuo.
Napad na Rašu Popova, književnika, televizijskog novinara i zvezdu dečije emisije "Fore i fazoni", desio se pre 20 dana, kada su mu deca prišla da traže novac. Nakon što nisu bili zadovoljni iznosom koji im je dao, oni su ga napali.
Izvor: Blic

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.