DARA: Moralnija sam od pola estrade!

Izvor: Press, 07.Feb.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARA: Moralnija sam od pola estrade!

Dara Bubamara nedavno je ubacila nove pokrete u svoj nastup čime je šokirala javnost. Naime, ona je dodala simuliranje seksa na bini ali i pipkanje sa igračicama što joj je kako kaže donelo veću popularnost ali ona ne vidi ništa loše u tome što je učinila.
"Ako nekom to izgleda da je seks onda oni ne znaju šta je seks. Pevala sam deo koji govori "seksi mama" i spustila sam se u dva pokreta i oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << toga se digla prašina", brani se pevačica i dodaje da joj je to ipak donelo neke pozitivne strane.

 
"Mnogo sam popularnija sada, posle ove provokacije pa zato svi ržu na mene. Ne može se ući u klubove gde ja pevam, majke mi. Samo sam dokazala koliko verujem u sebe, volim ples i pesmu. Ma, moralnija sam od pola njih na estradi", ponosno govori Dara.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.