DALILA SE BAVILA PROSTITUCIJOM?! ON se uključio u program, i IZNEO JE OVE DETALJE! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 07.Nov.2019, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DALILA SE BAVILA PROSTITUCIJOM?! ON se uključio u program, i IZNEO JE OVE DETALJE! (VIDEO)

Za vreme boravka u rijalitiju na Hepi televiziji, zabavljala se sa pobednikom prošle sezone, Mladenom Vuletićem, koji je u jednom trenutku svog boravka u pomenutom programu, javno u lajvu izjavio da provereno zna da se Dalila Dragojević, tada Mujić, bavila prostitucijom.
– Da, naravno, mogu da idem na poligraf za to pitanje, ja sigurno znam, neću da kažem neke ljude, ja hoću to da kažem – vikao je Mladen.
– Šta rade te devojke koje se upoznaju sa svakim koje dođu tu, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << to su osobe, sa kojima posle možeš da imaš šta poželiš – odgovorio je Vuletić.




The post DALILA SE BAVILA PROSTITUCIJOM?! ON se uključio u program, i IZNEO JE OVE DETALJE! (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

BIVŠI DALILIN DEČKO TVRDI DA SE ONA BAVILA PROSTITUCIJOM Isplivali detalji: "Za ovo mogu i na POLIGRAF da idem"

Izvor: Blic, 07.Nov.2019

Dalila Dragojević publici je postala prepoznatljiva još kao učesnica "Parova", da bi sada bila u "Zadruzi". Tokom boravka u vili u Zemunu, i pre nego što se udala za Dejana, kratko se zabavljala sa pobednikom ovog rijalitija, Mladenom Vuletićem.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.