Čuda su moguća u ovo doba godine!

Izvor: Mondo, 20.Dec.2017, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuda su moguća u ovo doba godine!

Izgleda da su se Galagerovi pomirili...

Foto: YouTube

O odnosu muzičke braće Galager - Noel i Lijam - napisani su redovi i redovi. Najčešće o tome koliko se ne podnose.

Lijam je prednjačio u teškim rečima prema Noelu, bio je mnogo agresivniji i oštriji od brata, mada su se nedavno pojavili izvesni znaci "otopljavanja" međubratskog odnosa, koji je od 2009. godine kada je raspušten bend Oasis, na "ivici noža".

Oasis >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << - poslednji muzički buntovnik

Početkom oktobra, Lijam Galager je iznenadio sve kada je promenio ploču. Rekao je da bi voleo da se pomiri sa Noelom i da "mrzi kad mora da izađe na binu bez njega".

"Nadam se da ćemo se pomiriti. Ne samo zbog Oasisa, već zbog toga što smo braća. Dosta je dosta. Znam da umem da ga iznerviram, ali smatram da bi trebalo da se sretnemo i izgrlimo, što bi se reklo. Nedostaje mi brat i nedostaje mi vreme kada smo zajedno pravili one sjajne pesme", istakao je 45-godišnji Lijam za "Sandej miror".

Činilo se da je ovo samo još jedan od Lijamovih verbalnih akrobacija, skretanje pažnje na sebe... Međutim, izgleda da jeste bio iskren.

Na svom Twiiter nalogu Lijam je objavio da je opet dobar sa pet godina starijim bratom!

"Želim da čestitam Božić timu NG. Bila je ovo odlična godina", napisao je Lijam Galager.

I wanna say Happy Xmas to team NG it's been a great year thanks for everything looking forward to seeing you tmorrow AS YOU WERE LG x

— Liam Gallagher (@liamgallagher) December 19, 2017

Na pitanja mnogih pratilaca na koga se odnosi ovo "tim NG", Lijam je odmah odgovorio: "Na mog brata i bivše članove benda".

Mnogi njegovi pratioci na Tviteru, međutim, ne veruju u iskrenost, a jedan od njih je duhovito prokomentarisao (navodeći u tvitu nazive albuma benda Oasis):

"What’s the story then LG, don’t tease us!! Definitely?? Maybe?? #oasis #asyouwere".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.