Čovek progutao živu žabu! (VIDEO)

Izvor: S media, 10.Okt.2011, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek progutao živu žabu! (VIDEO)

Ovo morate obavezno da pogledate. Nekima od vas će biti smešno, a nekima će se podići želudac. U svakom slučaju, ne možete da ostanete bez reakcije.

Jedan čovek se igrao sa svojom decom i hteo je da im dokaže da on žabu zaista može da proguta. Deca su se smejala sve vreme i hvatala žabu.

Kako biste vi parkirali poršea? (VIDEO)

Od sada reli vožnje i gliserom (VIDEO)

Pogledajte: Ljudske fekalije konačno imaju svrhu!

Kada je dečak >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uhvatio žabu stavio je u jednu posudu da vodom, nakon čega je njihov otac uzeo žabu u ruke i lagano je stavio u svoja usta i progutao! Deca su počela još više da se smeju ali i da se gade. Nama je u isto vreme bilo smešno ali smo rekli i ono: "bljak" "fuj" i "kako može".

Ali svi smo različiti, možda neki i nisu toliko gadljivi. U svakom slučaju, svaka mu čast! Žablji bataci su ipak mnogo ukusni.

This text is replaced by the Flash content.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.