Čovek koristio vatru pre milion godina

Izvor: medio.rs, 03.Apr.2012, 02:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek koristio vatru pre milion godina

Međunarodni tim naučnika saopštio je da su u jednoj pećini u Južnoj Africi otkriveni dokazi koji ukazuju da je čovek počeo da koristi vatru pre milion godina, što je oko 300.000 godina ranije nego što se dosad mislilo.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čovjek koristio vatru prije milion godina

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Apr.2012

TORONTO - Međunarodni tim naučnika saopštio je danas da su u jednoj pećini u Južnoj Africi otkriveni dokazi koji ukazuju da je čovjek počeo da koristi vatru prije milion godina, što je oko 300.000 godina ranije nego što se dosad mislilo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Čovek je vatru koristio pre milion godina

Izvor: S media, 03.Apr.2012

U jednoj pećini u Južnoj Africi otkriveni dokazi koji ukazuju da je čovek počeo da koristi vatru pre milion godina, što je oko 300.000 godina ranije nego što se dosad mislilo

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.