Ćerka Vitni Hjuston pokušala da izvrši samoubistvo

Izvor: Blic, 02.Maj.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Vitni Hjuston pokušala da izvrši samoubistvo

Petnaestogodišnja ćerka Vitni Hjuston i Bobija Brauna Bobi Kristina hospitalizovana je nakon što je pokušala da izvrši samoubistvo, piše američki tabloid "National Enquirer”.

Prema pisanju tog tabloida tinejdžerka je primljena na psihijatrijsko odeljenje bolnice u Atlanti nakon što je doživela nervni slom.

Incident se navodno dogodio malo pre njenog 15. rođendana 4. marta 2008. godine kada se Bobi Kristina posvađala sa svojom majkom.Vitni i njena ćerka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navodno već dugo imaju velike nesuglasice oko problema stanovanja devojčice, koja ne želi da živi sa majkom.

"Bobi Kristina je uzela žilet i zamahnula prema majci. Pošto nije uspela da je ubode, presekla je sebi vene" otkriva rođaka En Dejvis za "National Enquirer” .

Vitni (44) i Bobi Braun (39) razveli su se prošle godine, nakon skoro 15 godina braka. Starateljstvo nad ćerkom pripalo je pevačici.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.