CRNI PANTER: U ljubavi i van ekrana? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 07.Jan.2019, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNI PANTER: U ljubavi i van ekrana? (VIDEO)

Glumac i glumica su viđeni kako razmenjuju nežnosti na dodeli Zlatnog globusa.

Zvezde filma "Crni panter" Majkl B Džordan (31) i Lupita Njongo (35) izgleda nisu romansu rezervisali samo za potrebe snimanja Marvelovog blokbastera, već su podgrejali glasine da se ljubav proširila i van velikog platna.

Njih dvoje su zajedno došli na dodelu Zlatnog globusa, uz kolege Danaju Guriru i Čedvika Bouzmana, a svi su videli kako šetaju crvenim tepihom držeći se za ruke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Džordan je držao za ruku samo Lupitu, dok je Danaji išla pored njih, tako da fanovi smatraju kako je to pravi pokazatelj njihove romanse, a ne samo prijateljska šetnja crvenim tepihom.

CRNI PANTER (FILMSKA RECENZIJA)

I kao da to nije bilo dovoljno da podgreje glasine o novoj romansi, njih troje su odradili komičan skeč za "InStyle" magazin. U kratkom klipu, Majkl i Lupita su u liftu gde ih Danaji zatiče u zagrljaju i kako se ljube. Njih dvoje se odvajaju, a Danaji ulazi u lift, gura Majlkla i pravi se da ona ljubi Lupitu.

View this post on Instagram

What happens in the elevator, stays in the elevator. @danaigurira @lupitanyongo @michaelbjordan : @thefacinator #InStyleWBGlobes

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on Jan 6, 2019 at 10:16pm PST

"Šta se dogodi u liftu, ostaje u liftu", piše u opisu videa.

Mnogi fanovi "Crnog pantera" bi voleli da vide ovo dvoje kako i van ekrana uživaju u ljubavi, pa dok ne potvrde zvanično ove glasine, možemo da gledamo ovo:



Izvor: YouTube/Filmy World

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.