CEO GRAD SANTA LEDA Evo šta se desi kad u Sibiru pukne cev

Izvor: Blic, 29.Jan.2015, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEO GRAD SANTA LEDA Evo šta se desi kad u Sibiru pukne cev

Stanovnike Dudinke, mesta u centralnom Sibiru u sredu ujutru je sačekalo veoma neprijatno iznenađenje. Njihov grad se, zbog izuzetno niske temperature i pucanja glavne vodovodne cevi - pretvorio u santu leda.

Velika snežna oluja bila je fatalna za glavnu gradsku vodovodnu cev, koja je pukla i za par trenutaka poplavile gradske ulice.

Činjenica da je napolju bilo -40 stepeni Celzijusa nije puno pomogla, pa se sva ta voda ubrzo zaledila. Led je navodno bio toliko visok >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da ljudi koji žive u prizemlju nisu mogli da izađu iz svojih kuća. U gradu je nestašica tople vode i struje, ali ako je sudeći po fotografijama i snimcima koje su građani podelili preko društvenih mreža, internet radi savršeno.

Las calles de Dudinka, Siberia central se vio, literalmente, congelada por el agua en medio de una tormenta helada. pic.twitter.com/AYwiDpvr9c

- Ako neko ima ikakvih nedoumica koliko je ovde tačno hladno, neka slobodno pogleda fotografije koje šalju naši građani - rekli su iz lokalne zajednice.

VIDEO > Ledena katastrofa u Dudinki:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.