Izvor: Blic, 03.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britni se onesvestila na dočeku

Britni se onesvestila na dočeku

Popularna američka pevačica Britni Spirs napila se i kolabirala na dočeku Nove godine u noćnom klubu 'Pure' u Las Vegasu. Zbog toga je otkazano i njeno dugo najavljivano pojavljivanje u poznatom kazinu 'Caesar’s Palace' gde je trebalo da zapeva iste noći.

Brojni svedoci iz kluba 'Pure' tvrde da se incident dogodio u jedan sat posle ponoći, a da je razlog za to najverovatnije to što je kontroverzna Britni popila nekoliko čaša više >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nego što je mogla da podnese. Navodno, neposredno pre kolapsa, viđena je kako meša šampanjac sa sokom od ananasa. Nakon što je kolabirala, telohranitelji su morali da joj pomognu da izađe iz kluba.

Leri Rudolf, menadžer Britni Spirs, tvrdi da je pevačica dobro, a da je do kolapsa došlo usled umora.

- Ona nije bila pijana. Putovala je ceo dan i bila je vrlo umorna, da bi u klubu ostala do kasnih noćnih sati - izjavio je Rudolf.

Inače, dvadesetpetogodišnja pevačica je uspela da, prema brojnim anketama, osvoji titulu najkontroverznije javne ličnosti za prošlu godinu. Ovu titulu je zaradila svojim učestalim pijanim pojavljivanjima u javnosti, najčešće u društvu sa Paris Hilton, a najinteresantniji slučaj, makar za paparace, bilo je njeno pojavljivanje bez donjeg veša nekoliko večeri zaredom. Čini se da će i u 2007. Britni Spirs nastaviti sa ispadima.

N. Džodan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.