Britni Spirs zasuli fekalijama! (VIDEO)

Izvor: S media, 30.Mar.2011, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britni Spirs zasuli fekalijama! (VIDEO)

Posrnula pevačica Britni Spirs koja je najavila veliki povratak na scenu, očigledno je spremna na sve kako bi se promovisala.

U skeču za šou Džimija Kimela, pevačica je ušla u hemijski toalet koji su "lansirali" u vazduh, a onda se i "okupala" u njegovom sadržaju. Šta mislite šta je činilio taj sadržaj?

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

U skeču "Pu Koktel Suprim" pojavljuje se i zvezda emisije "Džekes" Džoni Knoksvil >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koji nekadašnju tinejdž zvezdu pita da li se boji visine i "kakice".

Britnini plesači se testiraju na drogu i alkohol

Britni Spirs nema mobilni (!?)

Britni Spirs zapalila publiku (VIDEO)

Britni mu odgovori kako se ničega ne boji, a nakon što se "okupala" u sadržaju toaleta i spusti na zemlju, mokra i besna pojurila je za ekipom da im objasni koliko je "oduševljena"

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.