Britni Spirs plaća bivšem mužu da je prati na turneji

Izvor: Blic, 03.Mar.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britni Spirs plaća bivšem mužu da je prati na turneji



Britni po dolasku u Misisipi

Pop zvezda se konačno vratila, nakon dugo vremena. Pet godina nakon što je bila primorana da otkaže turneju "Oniks hotel", zbog povrede kolena tokom snimanja spota, Britni Spirs se nada da će joj promocija poslednjeg albuma "Cirkus" povratiti staru slavu.



Uoči premijernog koncerta u Nju Orleansu, zakazanog za sutra, Britni je doputovala sa svoja dva sina u Mekomb u saveznoj američkoj državi Misisipi, gde će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posetiti svoju sestru Džejmi Lin i njenog dečka Kejsija Eldridža.

Britni (27) je vidno u dobroj formi i deluje srećno, primetili su mediji.

Iako njen bivši suprug Kevin Federlajn (30) ima starateljstvo nad njihovim sinovima Šonom Prestonom i Džejdenom Džejmsom, on se dogovorio sa pevačicom i dozvolio dečacima da joj se pridruže na turneji.

Federlajn, reper-početnik, takođe ide na Britninu turneju i biće mu plaćeno 5.000 dolara nedeljno da pazi na decu.

Tokom turneje po Americi Britni će održati koncerte u Nju Orleansu, Nju Džersiju i Los Anđelesu, gde će dečaci uglavnom boraviti.

Kevin Federlajn će imati svoj zasebni apartman u svakom gradu tokom putovanja, ukazao je "Dejli Mejl".

Njegov advokat Mark Vinsent Kaplan je rekao da se Kevin pridružio Britni jer želi da turneja bude uspešna.

Pevačica je na svom blogu u petak napisala da je veoma uzbuđena tokom predstojeće turneje. Ona je do Mekomba, u blizini rodnog Kentvuda, doletela privatnim avionom, dok je 16 kamiona sa kostimima i mađioničarskom i raznom drugom opremom krenulo iz Los Anđelesa da joj se pridruži.

Britni će se pridružiti i tim plesača, cirkuskih akrobata i TV mađioničar Ed Alonzo. Priča se da će on "iseći" Britni na pola na sceni, izvodeći svima dobro poznati trik sa kovčegom i testerom.

Na turneju s mamom - Šon i Džejden

"Pravićemo klasičnu magiju, iako malo savršeniju. Imaćemo malo seciranja, transportovanja, nestajanja i pojavljivanja", rekao je Alonzo.

Kako je istaknuto, karte za Britnin koncert u Nju Orleansu još nisu rasprodate. Izvori iz muzičke industrije smatraju da je to zbog toga što se obožavaoci pitaju da li je pevačica spremna za nastup.

Nakon dve dramatične godine u privatnom životu i dva odlaska u bolnici na psihijatrijsku procenu prošle godine, Britni se vratila na scenu novembra 2008.

Tokom kratkog proputovanja po Evropi, ona je dobila loše kritike za izvođenje. Stručnjaci muzičke industrije smatraju da će se njena karijera okončati, ukoliko predstojeći koncerti ne budu uspešni.

Pevačica je naporno radila na sebi – provela je mesece u plesnom studiju, vežbajući sa koreografima Tonijem Testom i Žakuelom Najtom.

Britni će tokom četveromesečne turneje obići SAD, Kanadu i Veliku Britaniju, nakon čega planira da poseti i ostatak Evrope.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.