Izvor: Blic, 26.Jun.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britni Spirs može da viđa decu češće nego ranije?

Američkoj pop pevačici Britni Spirs, koja je usred pravne bitke sa bivšim mužem oko starateljstva nad njihovim sinovima, sud je izmenio prava na posete deci, prenele su svetske agencije.



Portparol suda potvrdio je da su pevačici izmenjena prava na posete, ali nije želeo da iznese detalje. Kako je saslušanje bilo zatvoreno za javnost, nije jasno da li je pop zvezdi dozvoljeno da više vremena provodi sa decom.

Britni Spirs (26) i Kevin Federlajn (30), koji su se razveli prošle godine, spore se oko starateljstva nad sinovima Šonom Prestonom koji ima dve i po godine i Džejdenom Džejmsom starim godinu i po dana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.