Britanci o Anastasijinom punoletstvu

Izvor: Mondo, 28.Maj.2016, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanci o Anastasijinom punoletstvu

Britanski "Dejli mejl" opisao do detalja "rasipničku proslavu porodice ratnog zločinca".

Proslava punoletstva Anastasije Ražnatović dospela je i u stranu štampu, pa je tako "Dejli mejl" u informativnoj sekciji objavio poduži tekst o proslavi na kojoj se "porodica ratnog zločinca razbacivala bogatstvom".

VIDEO sa rođendana Cecine ćerke

"Ćerka ozloglašenog srpskog ratnog zločinca, koji je ubijen pre nego što je dospeo na sud, pokazala je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izuzetno bogatstvo porodice na glamuroznoj proslavi svog 18. rođendana", navodi taj list.

Ko je sve bio na proslavi?

"Željko Ražnatović Arkan igrao je veliku ulogu u genocidu nad stotinama hiljada Hrvata i bosanskih muslimana devedesetih godina. Bio je poznat i po karijeri u organizovanom zločinu, pljačkama u Švedskoj, Belgiji, Holandiji i Nemačkoj. Uprkos njegovim vezama sa kriminalom, porodica 16 godina nakon njegovog ubistva uživa u glamuroznom životu", navodi "Dejli mejl".

Šta je Ceca kupila Anastasiji?

List ističe da je Anastasija do hotela u kom je bila proslava došla limuzinom, a da je crveni tepih bio posut laticama belih ruža.

"Mnogi će u ovome videti mračnu simboliku, jer su ruže bile Arkanov 'potpis'. Često je na mestu zločina, ili na telu osobe koju je ubio, ostavljao jednu crvenu ružu", navodi se u tekstu.

"Dejli mejl" dodaje da su se stotine ljudi iz sfere politike, muzike, glume, biznisa i manekenstva "davile u šampanjcu nakon gozbe" na proslavi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.