Brenin sin išao na LIPOSUKCIJU da bi skinuo kilograme?!

Izvor: Mondo, 23.Jul.2019, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brenin sin išao na LIPOSUKCIJU da bi skinuo kilograme?!

Šta bi s napornim treninzima i dijetom?

Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor, već više od godinu dana drži rigoroznu dijetu i naporno vežba, ali je ipak na kraju morao da potraži pomoć stručnjaka i nedavno se podvrgao liposukciji, tvrdi "Kurir".

"Viktor je zahvaljujući popularnoj opciji kozmetičke hirurgije poboljšao oblig svog tela i isisao masne nasle sa određenih delova. Hirurg nije imao previše posla u njegovom slučaju, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je upotrebljena blaga korekcija", rekao je izvor za ovaj medij.

I pored ove navodne intervencije, Viktor će morati da nastaviti da pazi šta jede i ide na treninge, kako ne bi povratio kilograme i uništio sav uspeh koji je do sada ostvario.

"Kao bucko je bio simpatičan svima, ali sada je postao ozbiljan frajer. Želi da bude fit kao njegova braća Filip i Stefan", zaključio je izvor.

Brenin sin: Ribe se lože na mene zbog kola

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.