Brend Nike oduševio posetioce Sneakerville festivala

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2023, 13:44

Brend Nike oduševio posetioce Sneakerville festivala

Sneakerville je ovog vikenda okupio brojne svetske i domaće brendove koji su na festivalu predstavili svoju ponudu, ali i ponudili zanimljive aktivacije

Jedan od najposećenijih štandova na festivalu bio je upravo stand brenda Nike u okviru kojeg su svi zainteresovani mogli da uživaju u bogatom programu tokom celog dana.

Osim posetioca, Nike stand je posetio i veliki broj poznatih ličnosti među kojima su bili Sonja Vasić, Aleksandar Radojičić, Dušan Bulut, THCF, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tricky, Jelena Gavrilović, Saša Čađo, Aleksandar Atanasijević, Nela Bunčić, Danijela Dimitrovska, Nađa Popivoda, kao i Nichim Izazvan.

Pored toga, svi ljubitelje brenda Nike mogli su da ekskluzivno pogledaju novu Tech Fleece kolekciju, a svi koji su se odlučili da kupe nešto iz kolekcije imali su priliku da personalizuju svoje nove, omiljene komade. Ova aktivacija izazvala je veliku pažnju, te su potrošači sa nestrpljenjem čekali svoj novi, personalizovani komad.

U okviru štanda bio je i prostor za gejming, dok je za dobru zabavu tokom celog dana bio zadužen DJ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.