Bred i Andželina kupuju luksuznu jahtu

Izvor: Blic, 14.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred i Andželina kupuju luksuznu jahtu

Seksepilna glumica Andželina Žoli i njen dečko Bred Pit nedavno su za tričavih 137 miliona dolara naručili luksuznu jahtu dugačku 73,15 metara, sa kojom će se otisnuti na pučinu tek u julu 2009. godine.

Kako navode američki mediji, jedna italijanska firma za izradu brodova je od holivudskog para dobila narudžbinu da napravi 73,5 metara dugačku jahtu sa tri palube i šest spavaćih soba popločanih mermerom i zlatom. Skupocena jahta će imati i helidrom, bazen, bogato opremljenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teretanu, a sudeći prema dimenzijama „brodić" se može uporediti sa sportskom dvoranom. Ipak, u svetu slavnih, ovakva jahta se smatra za prosečnom klasom (?).

Inače, izgleda da su Bred i Andželina, koji se, bar do sada, nisu razbacivali parama, rešili da „malo prožive". Njih dvoje su pre dva meseca kupili ekstravagantni apartman od 650 kvadrata u Berlinu (inače, tamo nisu proveli nijedan dan, prim. nov.), a upućeni kažu da će im jahta služiti za egzotična, porodična, putovanja koja Bred i Andželina obožavaju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.