Brak loše utiče na seksualni život?!

Izvor: Press, 29.Avg.2018, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brak loše utiče na seksualni život?!

Brak je loš za seksualni život, tvrde američki naučnici, koji to potvrđuju tezom da parovi pre braka vode ljubav više od četiri puta nedeljno, a u braku samo jednom

Foto.blic
Neverovatno, ali malo manje od pola ispitanih ljudi reklo je da veza s njihovim partnerom, sada kada su u braku, više nalikuje na prijateljsku nego na ljubavnu.
Anketa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pokazuje da 59 odsto parova veruje da će se njihov seksualni život pogoršati u braku jer će prestati da se trude oko toga.
Jedna trećina ispitanika izjavila je da više nema tako duboka osećanja prema partneru kao u početku veze, a 43 odsto tvrdi da se njihova bolja polovina „opustila", odnosno prestala da brine o svom izgledu.
U principu, čak 79 odsto ispitanika bi se radije naspavalo nego imalo spontani seks kasno uveče. Na kraju, dve trećine parova okrivljuju životni tempo za njihov loš seksualni život, 80 odsto njih je često preumorno kada se dan privodi kraju. Sedam od deset ispitanika izjavilo je da bi verovatno imali seks češće da se njihov partner više potrudi.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.