Bosanka trudna sa Berluskonijem?

Izvor: Dzungla.org, 24.Avg.2012, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosanka trudna sa Berluskonijem?

Nemačka starleta bosanskog porekla Sabina Began, prozvana „Kvin bi“ tvrdi za jedan italijanski časopis da je ostala trudna sa kontraverznim bivšim premijerom.

Ona je na pitanje da prokomentariše glasine da bi Berluskoni mogao biti otac njene bebe odgovorila: „Jednostavno je, spavala sam samo sa njim“.
Beganova je poreklom iz Bosne i njeno pravo prezime je Beganović.
Berluskoni (75) nije komentarisao ovu tvrdnju, a Beganova (38) nije htela da kaže kakva >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << je bila njegova rekacija, ali je dodala da je on trenutno „vrlo depresivan“ i da jedva čeka da se vrati na političku scenu.
„Za njega je politika način da napuni baterije“, rekla je ona.
Njeno ime se u italijanskoj štampi dovodi u vezu sa žurkama koje je Berluskoni pravio u svojim rezidencijama u Sardinji i Rimu, na kojima je veliki broj mladih žena izvodio striptiz, što je on lično zvao „burlesknim takmičenjima“, navode strani mediji.
Berluskoni, koji je podneo ostavku u novembru 2011.godine i dalje je poslanik parlamenta, ali mu se sudi zbog toga što je imao seks sa maloletnom prostitutkom dok je bio premijer, a onda zloupotrebio položaj da bi to zataškao.
On negira sve optužbe.
(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.